Grander Waterverlevendiging
  Seagull Waterzuiveraars
    Overzicht Seagull producten
    Seagull IV waterfilter
    Seagull First Need XL
    De werking

  Oxywell Water met zuurstof
  Producten in onze Webshop

 

Seagull Waterverzuiveraars
    Seagull IV waterfilters

Drinkwaterfiltersysteem voor rechtstreekse aansluiting op keukenkraan


Seagull IV waterfilter microfiltersysteemHet seagull IV waterfilter microfiltersysteem is ontwikkeld door General Ecology. Deze onderneming is al meer dan 36 jaar aktief als onderzoeker en producent van professionele waterfilterinstallaties op basis van microfiltrage.


Zuiver drinkwater

Het seagull IV waterfilter microfiltersysteem levert ongeacht de kwaliteit van het aangevoerde water, zuiver en gezond drinkwater. Hierbij wordt geen gebruikt gemaakt van chemicaliën en elektriciteit.


Compact en snel

De seagull IV waterfilter is een compact , roestvrijstalen drinkwaterzuiveringapparaat dat op eenvoudige wijze rechtstreeks op het waterleidingnet wordt aangesloten. Gewoon in de keukenkast onder de spoelbak.

Omdat de seagull niet via een zuiveringsreservoir werkt, is de doorstroming maar liefst 8 liter per minuut.

Via de ‘eigen’ kraan die geplaatst wordt naast de bestaande kraan, verkrijgt u zo op snelle wijze zuiver drinkwater met een voortreffelijke smaak.


Filterwissel pas na 8000 liter

Het verwisselbare filter van de Seagull IV waterfilter zorgt voor circa 8.000 liter zuiver drinkwater. Dit betekent voor een gemiddeld gezin ongeveer 1 à 1,5 jaar gezuiverd water van hoge kwaliteit. De exacte levensduur van het filter verschilt uiteraard per gebruiker en is mede afhankelijk van de kwaliteit van het te zuiveren water.

Duidelijk merkbare drukvermindering is het signaal dat de filter vervangen moet worden! De werking van het filter en dus de kwaliteit van het water blijven echter steeds op hetzelfde niveau. Ook bij lagere druk!

Seagull waterfilters
Doorsnede van een waterfilter