Grander Waterverlevendiging
  Seagull Waterzuiveraars
    Overzicht Seagull producten
    Seagull IV waterfilter
    Seagull First Need XL
    De werking

  Oxywell Water met zuurstof
  Producten in onze Webshop

 

Seagull Waterverzuiveraars
    De Werking

De filtering gebeurt in 3 stappen1) Submicron microfiltratie: Volledige verwijdering van alle vaste bestanddelen uit water.

De gevaarlijkste deeltjes in het drinkwater zijn voor de mens onzichtbaar. Het microfilter systeem van Genaral Ecology verwijdert zelfs deeltjes die kleiner zijn dan eentiende van een bacterie. Daardoor worden in deze eerste filterfase niet alleen ziekteverwekkers, bv.bacteriën en allerlei soorten parasieten verwijderd, maar ook de kleinste asbestvezels, allergie veroorzakende deeltjes of radioaktieve stofdeeltjes.


2) Het herstellen van de natuurlijke voortreffelijke eigenschappen van het drinkwater door moleculaire zeving en brede spectrum absorptie.

In een gezond ecologisch systeem zorgt de aardbodem voor de natuurlijke reiniging van het water tegen schadelijke chemicaliën. De tweede reinigingsfase van het seagull filtersysteem neemt deze taak over.

Fase twee werkt als een goede bosgrond- of bergbodem en levert drinkwater met een kwaliteit te vergelijken met het water uit een bergbron. Het is vrij van chloor, industriële chemische veront-reiniging, bestrijdingsmiddelen tegen plantenziekten of andere organische chemicaliën.


3) Elektrokinetica ter verwijdering van elektrisch geladen deeltjes uit het drinkwater.

Deze techniek bestaat uit negatieve en positieve electro-statische ladingen waardoor de filtratie- mix in staat is om minuscule verontreinigingen te elemineren.
Tegenovergesteld geladen deeltjes zoals colloidale bacteriele afvalstoffen verdwijnen.

Drie stappen systeem

Het filtersysteem is opgebouwd uit drie gelijktijdig funktionerende technieken die elkaar aanvullen en daardoor een breed scala verontreinigingen in het (zoet) water kontroleren. Dit gebeurt zonder dat de natuurlijke en gezonde mineralen, die karakteristiek zijn voor goed smakend water, verloren gaan.Geen bacterievorming

Door de unieke microstruktuur van de matrix te combineren met organische verwijderingstechnieken heeft het Seagull IV filter niet de bacteriën problematiek die voorkomt bij aktief koolfilters, koolblok- en andere koolfilters.

Het Seagull filter sluit bacteriën als het ware op. Daarmee worden ze afgesloten van hun biotoop, hun natuurlijk groeigebied, en kunnen ze niet als voedingsbodem voor andere bacteriën dienen. Dit voorkomt bacteriële groei in het filter.